Billiga bilförsäkringar

Att hitta billiga bilförsäkringar billigt har inte varit enklare än vad det är idagsläget. Nu finns det även aktörer som jämför de olika aktörerna. Vilket gör det mycket enklare att hita den som är bäst och mest prisvärd för just dig.

Du spar alltså tid och pengar på att jämföra försäkringar. T.ex har du din bilförsäkring hos ett bolag i flera år så kan det handla om väldigt mycket pengar. Spar du tex 1000 kr i månaden blir det 12000 kr på ett år. På 2 år är den summan hela 24000kr.

Däremot studera noga vilkoren, på vad som just din försäkring täcker. Så att inte den billiga försäkringen som du valde pga priset inte saknar det du behöver Vilket de dyrare endast hade.


Bilförsäkring

Enligt svensk lag måste alla motorfordon som mc, bil osv ha en trafikförsäkring om de ska vistas i trafiken. Så när du skaffar dig en ett fordon, måste du alltså ha tecknat dig en bilförsäkring som omfattar minst en trafikförsäkring direkt. Däremot är det upp till dig om du bara vill ha en trafikförsäkring eller kanske även en vagnskadeförsäkring.

Trafikförsäkringen gäller dig, självklart dina passagerar och skador på andras bilar med mera. Dock är det ingår ingen vagnskadegaranti för ens egna fordon. Så skador på bilen täcks endast med en helförsäkring tyvärr.

En halvförsäkring täcker allt i bilen förutom yttre skador. Vilket gäller tex bara för stöld, bärgnign med mer.


Billigast bilförsäkring

Går du i tankar på att teckna en billigast möjliga bilförsäkring, så är det rekommenderat jämföra olika försäkringsbolag i lung och ro. Sen utgå ifrån just dina behov och ta hänsyn till vilkor och pris. Det finns ett antal jämförelse siter för försäkrings beslut. Som hjälper dig att få priser från olika bolag.

Då fyller du i uppgifter om dig själv, sen får du upp priser ifrån olika aktörer på marknaden. Detta gör det detta är fenomenoalt för dig som konsument.

RSS 2.0